uitzetlijstje.nl

interieur - decoratie - klussen - genieten!
uitzetlijstje.nl alles voor de uitzet

uitzet zoeken

uitzetlijstje.nl actie

Home » keuken » bakken & braden » wokpannen

Tefal e92457 wokpan

30 cm

Tefal e92457 wokpan
Bekijk meer foto's tefal e92457 wokpan 694

De Professional Serie RVS wokpan is zoals zijn naam al doet vermoeden een zeer kwalitatieve pan, voorzien van alle eigenschappen om professioneel te kunnen koken! Je waant je absoluut een chef door gebruik te maken van deze degelijke pannen.

Anti-aanbaklaag
De buitenzijde van deze professionele Jamie Oliver wokpan is vervaardigd uit duurzaam, gepolijst RVS. De binnenzijde is voorzien van een innovatieve ProMetal Pro met Top Coat Anti-aanbaklaag, bestaande uit zes lagen. .

Warmtebronnen
De Jamie Oliver Professional Serie RVS wokpan is voorzien van een sandwichbodem. Dit houdt in dat een aluminium schijf in de RVS bodem is ingekapseld. Hierdoor ontstaat er een snelle en gelijkmatige warmteverdeling over de bodem van de pan. Deze pan is geschikt voor gas, elektra, halogeen, inductie of keramische warmtebronnen.

De Jamie Oliver Mainstream hapjespan heeft ook de gepatenteerde warmte-indicator. Dit is de rode stip in de pan die effen rood wordt wanneer de ideale baktemperatuur bereikt is. Hierdoor heeft u gegarandeerd een overheerlijk bakresultaat.

vanaf €0,00


op mijn uitzetlijstje plaatsen
in mijn bezit plaatsen

Bestel product

Reacties op het product

Om zelf een reactie achter te laten dient u eerst in te loggen