uitzetlijstje.nl

interieur - decoratie - klussen - genieten!
uitzetlijstje.nl alles voor de uitzet

uitzet zoeken

uitzetlijstje.nl actie

Home

Uitzetlijst samenwonen beheren

Hier geven wij een uitleg hoe je je uitzetlijstje.nl kunt gebruiken om je uitzet bij elkaar te sparen.

Of je nu voor het eerst op jezelf gaat wonen, gaat samenwonen of toe bent aan een nieuwe start, met Uitzetlijstje.nl kun je jouw uitzetlijst samenstellen. Deze uitzetlijst is ingedeeld in de verschillende soorten & ruimtes in een woning zoals:

Op jouw eigen uitzetlijst kun je aangeven welke producten je nog zoekt of welke je al hebt. Zo kun je voor jezelf een overzicht maken van jouw uitzet. Op Uitzetlijstje.nl is het ook mogelijk jouw eigen lijstje te delen met vrienden en/of familie. Zo kan je met jouw verjaardag, de kerst, sinterklaas en andere feestdagen het juiste cadeau vragen. Het is nu ook mogelijk om dit alles te beheren via je mobiel: download onze app op Android of iOS en start met het sparen van jouw uitzet.

Registreren & inloggen

Registreer je gratis op onze website of als je al een account hebt log dan nu in.

Beheer je uitzetlijst

Je vraag instellen

Wanneer je bent ingelogd, ga je naar profiel > uitzetlijstje beheren.

Op deze pagina kan je een vraag en antwoord instellen. Deze vraag dienen je vrienden eerst te beantwoorden voordat ze je uitzetlijstje kunnen bekijken. Je vraag instellen ziet er als volgt uit:

Voorbeeld vraag instellen

Na het invullen van zowel je vraag als antwoord, drukt je op "Vraag bijwerken". Je bent nu klaar om je uitzetlijstje te beheren.

Je uitzetlijst beheren

Het beheren van je uitzetlijstje vind je op de zelfde pagina als waar je je vraag insteld. Onder de vraag staan de verschillende groepen van onze website.

Als je klikt op 1 van de groepen op de nieuwe pagina, zie je vervolgens alle onderliggende groepen staan. Elke groep kan je open klikken en vervolgens instellen of je hier producten van nodig hebt, hoeveel producten je nodig hebt, hoeveel je in je bezit hebt en of dat je voorzien bent.

Voorbeeld uitzetlijstje instellen

In bovenstaand voorbeeld zie je dat ik 1 bakvorm nodig heb en 1 in mijn bezit heb ik ben dus voorzien in mijn bakvormen. Ik heb aangegeven dat ik nog 1 braadslee nodig heb en er 0 in mijn bezit heb. Mijn vrienden of kennissen kunnen dit op mijn uitzetlijstje zien.

Product toevoegen aan je uitzetlijstje

Je hebt een product op het oog welke je graag wilt hebben. Je kan dit product toevoegen aan je uitzetlijst. Op een productpagina kan je klikken op "Op mijn lijstje" vervolgens wordt dit product op je lijstje geplaatst.

Voorbeeld uitzetlijstje instellen

Je uitzetlijstje delen

Je kan je uitzetlijstje delen door de link in uw profiel te delen. Je vrienden of familie krijgen vervolgens je vraag te zien en na beantwoorden zien ze je lijstje.

Voorbeeld uitzetlijstje producten